Drømmer – uoppnåelig?

Drommer

Jeg elsker å drømme og gjerne om noe som kan virke uoppnåelige.
Jeg husker en drøm jeg skrev i en stil tilbake på ungdomsskolen. Jeg ville allerede den gang jobbe for meg selv med noe innen dans og bevegelse. Ikke en tradisjonell danseskole, men noe der jeg kunne bruke dans som grunnfundament.
Etter å ha hatt flere gode og trygge jobber valgte jeg å satse 100% på eget firma i 2009 og etablerte et AS. Kanskje ikke det smarteste å gjøre når jeg ble gravid samme året.

DSC_6855

Nå er vi i slutten av år 2014 og flere drømmer er oppfylt siden den gang. To friske fine barn og giftet meg med en mann jeg respekterer, ser opp til og føler en enorm kjærlighet for.
Noen ganger kan jeg tenke så heldig jeg er…. Ja det er jeg, samtidig vet jeg selv at det er mange vanskelige valg og beslutninger som jeg bevisst har tatt for å ha det akkurat sånn som jeg har det nå.
Jeg har ikke alltid hatt tro på meg selv, og gått med mange destruktive tanker som blant annet «Det fortjener jo ikke jeg!» «Hvorfor skal jeg ha det bra?»
Nå er det for meg helt utenkelig at jeg har gått med disse tankene, som fortsatt prøver å komme smygende til meg innimellom.
Jeg har bygget opp en styrke i meg selv og en tro på at «Jeg fortjener kun det beste!» og «Klart jeg kan!»

Med mange store drømmer og et ekstremt behov for å prestere og skape, glemmer jeg å stoppe opp og se hva jeg faktisk får til.
Jeg ser viktigheten av å stoppe opp og nyte det jeg skaper for meg selv og de rundt meg. Rett og slett gi meg selv en klapp på skulderen og være stolt. Ofte kan vi søke bekreftelser ut. Viktigst av alt er det å søke inn og gi seg selv anerkjennelse og ta inn den gode følelsen. Være takknemlig.

101-health-guides

For seks år siden hadde jeg en drøm om å skape noe som kunne være til inspirasjon for andre damer inkludert meg selv.
Etter å ha gjennomført en master i NLP ble alt så enormt mye klarere for meg. Gjennom denne utdannelsen var det spesielt noen verktøy og øvelser som ble viktig for den jeg er og de beslutningene jeg tar i dag.
Jeg visste at andre også ville ha glede av å bli mer bevisst disse områdene og dette ble starten.
Jeg ble mer og mer oppmerksom på områder som hadde en stor påvirkning på hvordan jeg hadde det med meg selv.
En ny drøm ble skapt. Jeg ønsket å utvikle en arena der jeg kunne bringe inn andre fagpersoner og spre inspirasjon og kunnskap .
Ladies Weekend Italia ble til i 2011. En tur med herlig påfyll i fantastiske omgivelser som arrangeres for 5. gang i 2015. Deretter har det blitt mange flere kurskonsepter med fokus på bevisstgjøring av kvinner. Bygge styrke med fokus på å leve ut sitt fulle potensial.

 

Nå er nok en drøm i ferd med å lande og det føles utrolig godt. Jeg har alltid ønsket å kunne gå inn på en feminin nettside der jeg får inspirasjon og personlige tips innen områder som: personlig vekst, god næring, personlig velvære, klær, trening, omgivelser og ikke minst opplevelser. Alt på et sted. Med Panter butikken skal jeg tilby inspirerende innlegg som skal gi kunnskap og konkrete tips samt enkel tilgang til å kjøpe produkter av god kvalitet som jeg selv elsker å bruke. Som en «venninne» anbefaling. Det vil også være treningstips og enkel tilgang til inspirerende treningsfilmer og anbefalinger som gir små og store opplevelser.

Ha store drømmer og heng fast ved dem. Gi aldri opp og ikke la andre få deg til å tro at du ikke kan nå dine drømmer!