Er du en panter på høye hæler?

For meg symboliserer panteren styrke, fokus, energi, grasiøsitet og smidighet. Den er trygg i seg selv og har fokuset rettet mot målet. Samt at den virker harmonisk når den er tilfreds.

Den kraften jeg kjenner når jeg er trygg i meg selv, det fokuset jeg har når jeg er 100% tilstede og den tilstand jeg har som forsterker situasjonen jeg er i, gir meg en følelse av å ha panteren med meg.

Daglig tar jeg grep om eget liv og gjør justeringer for å sørge for å ha det så bra som jeg føler at jeg fortjener.

«Jeg fortjener KUN det beste!»

Etter mange år med en annen overbevisning tok det lang tid før jeg klarte å tro på denne setningen som er en av mine overbevisninger jeg forsøker å leve opp til og ofte må minne meg selv på.

Gode oppfølgingsspørsmål kan være: Er dette det beste for meg akkurat nå? Hvordan vil det påvirke de rundt meg?

Det er så mye lettere å tenke på alle rundt seg selv og sørge for at de har det bra.

Det er bra, men det er ikke sunt hvis det går på bekostning av deg selv. Du MÅ nære deg selv, sette av tid til å ta vare på deg selv og gjøre det som skal til for at du har det bra. For det er helt klart at de menneskene du har rundt deg vil ha det langt bedre hvis også du har det bra.

FB-therese-6a

Din positive energi og tilfredshet vil ha en positiv effekt på de menneskene du har i din omkrets.

Jeg elsker når jeg tar meg tid til å reflektere over noen spørsmål som igjen gir meg så mange spennende svar. For noen år siden var et av de spørsmålene: «Hva skal til for at jeg har det enda bedre med meg selv? Hvordan kan jeg sørge for å være den beste utgaven av meg selv?»

Sportswoman With Arms Up Celebrating Success

OOOOOOOHAAAAAAAA!!!!!!! det ble en av de kveldene med ekstremt mye energi, og dagene etter gikk med til å få alle tankene og den gode energien ned på papiret. Det er sterkt å se sine tanker på papiret. Det blir så mye klarere og lettere å ta action.

Jeg er en kreativ person, liker å skape og ta action!

Når det ble klart for meg hva som påvirket meg og min hverdag var det også klart at jeg ønsket å dele dette med flere.

Jeg elsker å se andre mennesker lykkes, oppleve mestring og se hva det gjør fysisk og mentalt.

Utfra mine personlige funn ønsket jeg å skape et kurs slik at flere kunne jobbe med de ulike temaene som jeg selv har hatt og fortsatt har så stor glede av å jobbe med.

Jeg sørger for å ha fokus daglig på områdene og er i kontinuerlig utvikling. Tilegner meg ny kunnskap som jeg elsker å dele videre der jeg kan. Når jeg får bekreftelser på at det jeg deler og formidler på kurs og ulike arenaer gjør en forskjell, gir meg en stor glede og en større mening med livet. Skape en bevegelse i andre menneskers liv, bidra til positiv vekst som igjen sprer positiv energi ut.

«Jeg har panteren med meg og føler meg sterk og feminin med et bevisst fokus på å leve ut mitt fulle potensial gjennom å følge mine drømmer og leve ut min lidenskap.»

Skjermbilde 2015-01-05 kl. 23.40.03

Hva er en «En panter på høye hæler»?

  • Er du bevisst på dine grunnleggende verdier som er din grunnplattform og med på å styre hvordan du har det? Gir deg ulike følelser når du tar ulike valg og reaksjoner i ulike situasjoner.
  • Er du tydelig i dine ulike roller? Trives du i alle rollene du har i din hverdag? Er du bevisst på hvordan du skifter mellom rollene du ønsker å skille fra hverandre?
  • Vet du hvordan du kan styre din tilstand i ulike situasjoner der du normalt kjenner at det er din tilstand som tar kontrollen over deg? Styre du din tilstand og tar kontroll over situasjoner slik at du få det resultatet du ønsker deg?
  • Er du tydelig og trygg i den du er og hva du ønsker å utstråle i dine ulike omgivelser?
  • Opplever du at du er så feminin og kvinnelig som du ønsker?
  • Mestrer du å gå på høye hæler?
  • Er du bevegelig og kjenner at du har kroppskontroll?

 

Hvis du kan svare ja på alle de spørsmålene er du en ekte panter på høye hæler.

Er dette områder som du kunne tenke deg å bli mer bevisst på og jobbe mer med, håper jeg vi sees på et av mine tre kurs.

En panter på høye hæler – Online: 1 499,- ubegrenset tilgang.

En panter på høye hæler – Kurs med oppstart 26.januar- 5 kvelder à 2 timer: 2 990,-

Ladies Weekend Italia – 10.-13.april. 4 fagpersoner, 20 timers kursprogram i fantastiske nord Italia helt nede ved Gardasjøen: 9 990,- (Se hva det inkluderer på nettsiden)