Kurs

4

Movimenti nettprogram er for deg som ønsker en grunnleggende innføring i bevegelser brutt ned fra dansen, som skal gi deg bedre kroppsbevissthet.

Du vil komme i bedre kontakt med egen kropp, bli sterkere og kjenne deg mer smidig med større forståelse for hvordan du kan bruke bevegelse til å vekke ulike positive følelser i deg.

Dette kurset er like mye personlig utvikling som det er fysisk trening. Du vil oppleve å være i bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt.

Movimenti bannere-6

Movimenti Feminin Styrke er for deg som ønsker Therese som din ukentlige treningscoach. Hun setter opp 4 korte program til deg hver uke med bevegelser og øvelser hentet fra Movimenti konseptet. Du vil få program med fokus på:

  • Bevegelighet - "Smidig styrke"
  • Styrke - "Sterkere kropp"
  • Puls - "Glad med puls"
  • Full kropp - "Aktiver kroppen på under 3 min"
1

Movimenti Stellari er eksklusivt års abonnement, for deg som har tatt Movimenti Nettprogrammet og ønsker å ha månedlige live workshops med Therese der hun er din treningscoach. Det vil være 2 timer live i måneden som legges i et arkiv du kan se når det måtte passe deg best.

Du vil jobbe gjennom ulike temaer som vil fortsette å styrke deg gjennom smidige bevegelser og videreutvikle din fysiske og mentale helse. 

3

Movimenti Dance Workout Samba er for deg som ønsker å trene og lære å danse på samme tid. Du vil løsne på stive hofter og gi mer slipp. Det er en lystbetont treningsform, der du alltid vil kunne utvikle deg og kjenne progresjon jo mer tid du legger ned.

Du får oppvarming, teknikk å fokusere på, et program med 8 kombinasjoner, programmet satt sammen som en intervall samt trinnene vist med en partner.  

Skjermbilde 2023-09-22 kl. 15.10.29
Skjermbilde 2023-09-22 kl. 15.21.37

Din fysiske kropp påvirker din mentale helse!

Din mentale helse påvirker din fysiske kropp!

Din kropp og dine tanker påvirker dine emosjoner!

 

 

Ta et bevisst ansvar om å skape positiv bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt for din helhetlige helse!