Om Therese

Skjermbilde 2019-05-28 kl. 11.41.30

Etter å ha jobbet med salg i Syversen, Tech Data, Esselte og Georg Jensen valgte jeg å satse på eget selskap i 2007. Jeg ville jobbe mer med det jeg hadde lidenskap for. Jeg ville følge min drøm gjennom å skape og bevege!

I 2009 Etablerte jeg selskapet Movimenti AS samtidig som jeg tok en master i NLP (Nevro Lingvistisk Programmering). Gode verktøy for å forstå menneskers ulike mentale prosesser, for deretter å kunne jobbe bevisst og gjøre hensiktsmessige endringer.  

Movimenti konseptet ligger nå i selskapet Leading Edge AS som jeg i dag er deleier i. Der jobber jeg videre med konsepter innunder Movimenti med fokus på å bevege mennesker fysisk gjennom øvelser, mentalt gjennom bevisstgjøring og emosjonelt gjennom mestring.

I 2019 ble jeg deleier i selskapet Mitt LederUnivers AS som ble lansert i august 2020 og leverer lederutvikling gjennom en digital plattform. Jeg leverer selv digitalt innhold, jobber med det visuelle uttrykket og bruker min erfaring fra tv til å støtte vårt nettverk i produksjon og formidling foran kamera.

Følg drømmen, følg hjertet og la aldri noen fortelle deg at det er umulig! En stengt dør gir deg muligheten til å åpne en annen helt til du kommer akkurat dit du ønsker.

Skjermbilde 2019-05-28 kl. 10.41.10

Min store lidenskap og som jeg i dag ser som en stor del av min identitet dukket opp i mitt liv da jeg var 2,5år gammel. Dans, bevegelse, formidling, målarbeid, prestasjon, perfeksjon og samarbeid.

Jeg startet på danseskole 2,5år gammel. Jeg fikk fast partner da jeg var 7år og begynte å konkurrere. Var landslagsdanser i mange år i standard og latinamerikanske danser og har meritter som 13 NM gull, nordisk mester, bronse i ungdoms VM samt en rekke world ranking titler. 

Trener for elitedansere i 15år

Hvis noe ikke fungerer, forsøk noe annet. Du har alt det som skal til for å lykkes der du ønsker.

JUST DO IT!

Bilder til nettside-2

Jeg har jobbet med TV siden 2006 da jeg fikk en forespørsel om å være med som profesjonell danser i Skal vi danse på TV2. Siden den gang har jeg vært med 7 sesonger.

Profilene jeg har hatt gleden av å jobbe med er; skuespiller Tom A. Haug, Astrofysiker Eirik Newth, alpinist Finn Christian Jagge, skuespiller Mikkel Gaup, politiker Carl I. Hagen, fotograf Per Heimly og syklist Mads Kaggestad.

En stor produksjon med svært dyktige mennesker. Min jobb var å få spennende og varierte profiler til å prestere på sitt beste under svært høyt press på direktesendt tv i noe som er langt unna deres profesjon. 

I 2009 og 2010 hadde jeg faste bidrag innen dans som trening på God morgen Norge på TV2.

Push grenser og opplev mestring og vekst. Se på motstand som en fantastisk arena for utvikling.

Bilder til nettside

Jeg elsker å jobbe kreativt og produsere digitalt innhold for å få frem mitt budskap med å bevege mennesker på flere plan. 

Jeg har hatt ide, regi, produksjon og klipp på min miniserie «Hvilken dans er du?».

Målet med serien har vært å ha en uformell samtale med kjente profiler rundt personlighetstrekk, kommunisert gjennom dansens ulike karakterer.

Mine fine gjester var: Katrine Moholt, Per Heimly, Synnøve Skarbø, Mads Kaggestad og Mona Grudt. Du kan se alle episodene her.

Ellers produserer jeg mye innhold av ulike fysiske øvelser med fokus på bevegelighet, balanse, koordinasjon og styrke ved bruk av egen kropp. Jeg ønsker å inspirere mennesker til å få bedre kontakt med egen kropp.

Dette innholdet deler jeg på min Instagram profil. Bare å følge meg her.

Bilder til nettside-3

Jeg er opptatt av å inspirere mennesker gjennom å ta gode valg som får de til å stå støtt i seg selv. I Leading Edge har vi mange lederprogram gående der de er gjennom fysiske kurs kombinert med oppfølging av 1:1 coaching.

Jeg coacher mange ledere i ulike bransjer og ser at det som ofte går igjen er ønsket om å stå stødigere i seg selv og i lederrollen, bli mer strukturert og tydelig samt forstå hvordan de skal møte ulike mennesketyper for å lede de på best mulig måte. 

For de som ikke ønsker å ta et større lederprogram, men ønsker å jobbe med å bli tryggere i seg selv og stå stødigere i egne valg tilbyr jeg et nettbasert kurs over 6 moduler. Programmet fokusere på mental og fysisk bevisstgjøring med konkrete øvelser. Kurset «Stå støtt i deg selv» kan du lese mer om her.

Bilder til nettside-4

Dans, koreografi og større sceneshow er også et området der jeg får benyttet min profesjon og kreativitet. 

I 2007 og 2008 var jeg med på å sette opp danseforestillingen Rhythm som var å se på store scener rundt i Norge. 

I dag koreograferer jeg show for å formidle et budskap gjennom bevegelse og musikk. Det nyeste jeg har levert er en powerdans med fokus på prosjektet og satsningen til NGF «Golfjentene»

Til en større konferanse laget jeg en bevegelse til hver av de viktigste ordene foreleserne ønsket at publikum skulle sitte igjen med. Oppsummeringen av hele konferansen ble til slutt en dans som hele salen ble med på. En fin måte å memorere innholdet fysisk, mentalt og emosjonelt.

" Therese er ganske enkelt den beste personlige treneren og motivatoren jeg har hatt. I løpet av noen få uker forvandlet hun en tung og treg fyr som slet med å holde orden på venstre og høyre fot, til en som kom til femte runde i en nasjonal dansekonkurranse, "Skal vi danse" på TV2! Thereses oppskrift var en flott blanding av fast og tydelig ledelse og positive tilbakemeldinger."

Eirik Newth - Astrofysiker

" Therese er en enormt motiverende og dyktig trener. Jeg hadde noen fantastiske uker sammen med henne, 
og resultatene snakker for seg selv: Enhver som klarer å dra meg til en 4. plass i Skal Vi Danse på TV2, må ha noe ekstraordinært ved seg!

Får dere sjansen til å trene med Therese, er det bare å stålsette seg, om hun er like tøff med dere som med meg"

Finn Christian Jagge - Alpinist

"Når noen elsker det de holder på med ja så gjør det noe med de menneskene som er involvert.
Fra første sekund var jeg svøpt inn i dansens verden. En verden som fikk meg til å svette, slite og sist men ikke minst, jeg fikk bygget min ytre og indre fasade.
For den motivasjonen Therese gir er ikke bare motivasjon til dans men også til det mentale. Hun er en fantastisk partner på parketten og som hjalp meg til en solid tredje plass i TV2s Skal vi danse."

Mikkel Gaup - Skuespiller

" Jeg har hatt Therese både som trener i sportsdans og en mentor for min egen trenerutdanning i mange år og maken til motivator og person skal man lete lenge etter. 
Therese har en evne til å si de rette tingene til rett tid og får det beste ut av alle. At hun i tillegg alltid er blid og positiv, er heller ingen ulempe. 
Jeg kjenner svært få, om noen, som er så pedagogisk dyktige både med barn og voksne. "

Ole-Kristian Eggen

"Takk for en super helg, Therese og resten av teamet! Prosessen er igang og stenene er på plass. Vandrer med løftet blikk og glede i sinn gode inntrykk, reise i det indre rom, bilder og opplevelser gir glede i hverdagen"

- Reidun

"Er det én jeg merker som inspirerer og motiverer meg så er det nettopp deg! Det merket jeg på panter treffet!"

- Irene

"Therese du er en person som virkelig får en til å kjenne seg velkommen, verdifull og at en betyr noe. Du ser alle for den de er og utstråler masse god energi."

- Ann Mari

"Therese er en utrolig positiv og god person som vil mennesker godt med et stort hjerte og engasjement. Formidler på en god og enkel måte som går rett hjem. Du blir glad av henne."

- Jorun