Referanser

Referanser

IMG_4324

"Vi i faggruppen for psykomotoriske fysioterapeuter hadde Therese inne til et foredrag og en workshop på vårt årsmøteseminar. Det var utrolig nyttig og givende! 

Som psykomotoriske fysioterapeuter jobber vi mye med hvordan bevegelser og pust kan fremme kontakt i kroppen og kontakt med følelsene. Therese ga oss en ny bevissthet om og nye måter å jobbe med bevegelse på, gjennom elementene rotasjoner, forlenging og motstand.

Det var gøy å prøve ut dette i praksis og vi var mange som kjente på følelser som "sterk", "kraftfull", "stødig" og "uovervinnelig" i paso doblen og på "sårhet", "omtanke" og "sensualitet" i rumbaen. Og så var det herlig å avslutte med jive som fremkalte glede, boblende energi og letthet!

Therese er en profesjonell formidler som lett kommer i kontakt med deltakerne med sin varme og sitt engasjement. Hun ga oss noe vi kan bruke både i vår jobb med pasientene og i vårt eget liv. Anbefales!"

Kristine Myksvoll - Norsk psykomotorisk fysioterapi (NPMF)

Rett før forrige Stellari workshop hadde jeg planlagt i detalj hvordan jeg skulle putte inn treningsøkter i løpet av arbeidsuken min. Jeg hadde skrevet til meg selv: «Ingunn; ikke legg planer om trening tidlig om morgenen før du skal på jobb, du vet at du ikke kommer til å gjøre det» Jeg ble derfor så overrasket da min første workshop i Stellari gav meg AKKURAT det jeg trengte for å faktisk starte dagen med en bitteliten treningsøkt! Jeg har gjort de tre trenings koreografiene hver morgen siden sist og er så fornøyd med meg selv, og kjenner også forbedring på styrken. Så tusen takk, Therese ❤️

Ingunn

Kursdeltager i Stellari

Etter kun 3uker har jeg allerede blitt veldig glad i Feminin Styrke programmet, de forskjellige øvelsene og utfordringene gjør denne treningen lystbetont for meg, og det gjør det også enkelt å ha oversikt over hvor mye egen- aktivitet jeg får til i løpet av dagen. Jeg jobber som svømmeinstruktør og massør og øktene du lager gjør det lett for meg å putte inn når jeg har ledig tid. Kroppen blir også glad av øvelsene, og de løser opp i masse spenninger.

Tusen takk for arbeidet du legger ned i programmet og for bevegelses/dansegleden du deler og utstråler.

Anne B

Deltager i Feminin Styrke

Foreløpig har Feminin Styrke appen motivert meg til å gjøre flere runder av de ulike øvelsene, og er glad for at jeg allerede kjenner de fleste øvelsene gjennom Movimenti nettprogrammet. Jeg blir også svært motivert av at jeg ser hva andre har gjennomført gjennom uken. Jeg har nå stor glede av å være medlem av Stellari og Femin Styrke.

Fint at øvelsene i Feminin Styrke settes sammen på andre måter enn i Movimenti nettprogrammet og Stellari og at jeg slipper å tenke på hvordan jeg bør variere.

Sååå herlig å få trene og lære av deg. Du utstråler possitivitet og styrke med ditt smilende og glade vesen. Tenk at jeg skulle få mulighet til dette!

Heidi L

Kursdeltager i Movimenti Nettprogram, Stellari og Feminin Styrke

Til sist må jeg legge til at det var kurset Movimenti som gjorde at jeg fikk tilbake bevegelighet i kroppen igjen. Jeg har tidligere gått et år til fysioterapeut for stiv nakke, hele kroppen hadde stivnet i en «beskyttende» holdning, og jeg gikk og ventet på neste migreneanfall. Og da jeg fant kurset fra deg, løsnet det. Jeg er veldig glad i dans og hele kurskonseptet ditt er magisk! 

Ella

Kursdeltager Movimenti Nettprogram

“ME-syke Vigdis Nilsen har erfart hva Thereses coaching kan gjøre med livskvaliteten. Etter kreftsykdom utviklet hun kronisk utmattelses syndrom (ME). Fra å nesten ikke klare å være i aktivitet, har Vigdis nå som mål å logge seg på en gang om dagen og bevege kroppen til musikk sammen med Therese som trener. 

"Jeg var spent på om det ville være noe for meg, og ble positivt overrasket. Therese viser enkle bevegelser, går sakte frem og er opptatt av å få frem smilet. Det blir jeg i så godt humør av. Jeg merker at muskler og ledd blir aktivert, uten at jeg blir utslitt. Vigdis legger til at hun føler seg bedre etter at hun tok del i kurset. 

Jeg føler mestring og blir så glad for å kunne være aktiv. Litt er bedre enn ingenting, det merker jeg godt. Hverdagen min er blitt bedre etter at jeg “møtte” Therese, sier hun. "

VG artikkel 17.april 2023

Jeg har hatt gleden av å ha Therese som personlig coach og motivator. Hennes brennende engasjement og interesse for meg som menneske, kollega, arbeidstaker og leder har gitt meg mange gode refleksjoner og vært til stor inspirasjon for mine veivalg. Hun utfordrer på en svært positiv måte og kommer med innspill som skaper refleksjoner rundt egne verdier og ståsted.

Jeg vil på det sterkeste anbefale alle til å benytte Therese uavhengig av hvilket ståsted man er i livet. Hennes råd og tips er svært konkrete og noe man kan dra nytte av umiddelbart i hverdagen.

Edel-Helene Thingstad

COO Boligbanken

Lederne har samarbeidet med Therese på to konferanser, brukt henne som kursholder samt innleder på våre frokost- og ettermiddagsseminarer og er meget fornøyd. Hun bringer noe nytt inn i vår tenkning rundt ledelse og hvordan vi skal bli gode i vår lederjobb. Vi ønsker å gi Therese våre varmeste anbefalinger og gir gjerne personlig referanse.

Susanne Slaatsveen

Leder for kurs og kompetanseavdelingen

Therese har en brennende lidenskap for det hun driver med., og det hun ønsker å gi til de rundt seg. Man kan ikke unngå å bli påvirket <3.

Takk for et meget givende kurs; gode verktøy, gode muligheter for refleksjon og vekst. Spesielt syntes jeg modulen om hvilke roller vi spiller var utrolig spennende. Hadde aldri tenkt i de baner før og det gav meg ny verdifull innsikt ifht meg selv, de rollene jeg spiller privat og jobbmessig, hva jeg ønsker å være, hva jeg ønsker å bety for andre og samtidig passe på å gi masse tilbake til meg selv.

Ingeborg Kyvik

Prosjektleder

Jeg samarbeider med Therese om utvikling av kontoret jeg leder. Det er viktig for meg å gi mine ansatte bevissthet rundt egne verdier, identitet, roller og holdinger. Dette er temaer som Therese formidler til mine ansatte på en svært troverdig og motiverende måte. Hun er faglig dyktig og en meget god pedagog. På den måten får hun forsamlingen med seg. Therese fokuserer på de små justeringene vi alle kan gjøre hver dag slik at drømmene og målene våre blir realistiske å oppnå.

Therese viser en genuin glede over å hjelpe andre til å være den beste utgaven av seg selv. Hun er en svært motiverende kurs- og foredragsholder som jeg gir mine beste anbefalinger til.

Randi Falao

Leder NAV Ås

Therese er en enorm ressurs og jeg vil beskrive henne som sprudlende, energigivende, har en enorm arbeidskapasitet, er lojal og samarbeidsvillig. Hun tar utfordringer på strak arm og er en preferert sammarbeidspartner for oss i Monster.

Ingvild Daae

Adm. dir /CEO, Monster

Therese Cleve-Stiansen er en fantastisk foredragsholder, hun skapte en magisk kveld for VIP kundene våre! Jeg kan med hånden på hjerte gi henne mine beste anbefalinger.

 
Sasha Ytternes

Leder ved Bryn senter 

Norges Golfforbund har benyttet Therese ved flere anledninger – det være seg overfor våre samarbeidspartnere eller for å promotere golfidretten. Thereses erfaring fra toppidretten i kombinasjon med hennes rolle som coach har gjort henne til en verdifull støttespiller for golfforbundet.

Tom Rosenvinge

Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund

Jeg trodde jeg hadde sett og prøvd de fleste dører for å finne veien mot mitt mål, men nei det var faktisk en dør til som var min mulighet. Med responsen jeg fikk fra noen av mine nærmeste arbeidskollegaer, ser jeg at det kan være en start mot en mer strukturert arbeidshverdag som ikke føles som en tvangstrøye. Noen mener at en millimeter kan være nok, for meg var en halvtime coaching med Therese en god start mot noe som jeg har oppfattet som "umulig" i lang tid. Den gyldne halvtime? 

Arild Hammeren

Leder

Eg hadde stor glede og nytte av å gå til timar med Therese Cleve-Stiansen i slutten av 2016. Therese er ei inspirerande og sprudlande dame, ho både motiverte og gav meg energi. Therese gav meg mange gode tips og råd, som eg har hatt nytte av i både kvardagen og jobbmessig. Ho fekk meg til å tenke tankar som ikkje har streifa meg før, men som eg har hatt nytte av. Om det så måtte vera som profesjonell artist på ei scene eller som menneske med kvardagslege utfordringar. Therese er unik på sitt felt og har så mangt å gje til både den fysiske og psykiske helsa

Ingebjørg Bratland

Artist

Therese "så" og forstod meg på en helt spesiell måte fra første samtale. Hun ga meg akkurat det jeg trengte av mental styrke,livsglede og inspirasjon til å jobbe mot målene og drømmene mine. Jeg begynte å føle på en helt ny styrke i meg selv og plutselig prestere mitt aller beste gang på gang. Jeg kan med hånden på hjertet i takknemlighet si at å få coaching av Therese er det beste som har skjedd for min utvikling. 

Nora Augustinius,

Ballettdanser ved Den norske opera