Nylansering av – Ukens inspirasjon

Skjermbilde 2016-02-16 kl. 14.53.36


 

Hver MANDAG vil du motta UKENS INSPIRASJON fra meg;-)


 

Personlig tror jeg at alle mennesker har det som skal til for at de kan lykkes på alle plan i sitt liv.
At alle sitter på noen styrkes som de er bevisst eller ubevisst. Styrker de bruker daglig eller som de har glemt at de har.
Å bruke sine styrker daglig gir mestring og en følelse av å bidra med sitt beste. Sørger du for å utnytte dine styrker? Brenner du for det du gjør privat og profesjonelt?

Jeg ønsker at du som leser skal fokusere på det som gir deg mening, en god følelse og mestring hver eneste dag.

Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre mer av det som gir deg en positiv følelse i din hverdag. Det som får deg til å se hva du har og kjenne en takknemlighet for små og store gleder i din hverdag. Stoppe opp, reflektere og være tilstede for deg selv og de menneskene du har rundt deg.
Rett og slett være den beste utgaven av deg selv. Bruk mennesker rundt deg som inspirasjon, men strekk deg etter deg selv. Du er den eneste som vet hva som gir deg en lykkefølelse;-)
Har du det bra, vil du utstråle det til menneskene du har rundt deg .


POWER STATEMENT


Tankens kraft er utrolig sterk. Det vi velger å si til oss selv kan ha stor påvirkning på hvordan vi har det og hvordan vi presterer i små og store øyeblikk.
Jeg ønsker å gi deg ulike forslag til noen Power statement du kan si til deg selv.
Gjør de gjerne om slik at de passer deg best mulig.

«Jeg har alt det som skal for å lykkes på alle plan i mitt liv»


TID FOR REFLEKSJON 


 

  • Hvordan vil du beskrive en god dag for deg? Hva er den fylt med?
  • Hvordan kan du sørge for å gjøre mer av det du elsker hver eneste dag?
  • Hvordan vil det påvirke deg og de menneskene du har rundt deg?
Bruk litt tid på å reflektere og skriv det ned på et ark, i en bok eller et sted du kan ha lett tilgang til å fylle på eller bare minne deg selv på det som er viktig for deg.

Skjermbilde 2016-02-11 kl. 14.45.15

THERESE CLEVE-STIANSEN


 

INHOLDSRIK V/S HEKTISK

Jeg elsker å ha INHOLDSRIKE dager, men hater når det er HEKTISK.
Hva er egentlig forskjellen? For meg er både INNHOLDSRIKT og HEKTISK dager med mye å gjøre, men med INNHOLDSRIKT liker jeg det jeg har fylt mine dager med. HEKTISK er for meg dager med mye jeg føler at jeg MÅ gjøre. HEKTISK kan også være når jeg ikke helt føler at jeg har kontroll over dagen, at tiden «biter meg i rompa» istedenfor å gå pent ved siden av meg. Dette kan være til tross for at dagen er fylt med mye av det jeg elsker. Er du med?
Ettersom jeg liker å ha mange prosjekter, skape og oppleve mye, er det minst like viktig for meg å føle ro og harmoni. Denne balansen av ro og energi får jeg ved at jeg har planlagt dagene mine godt. At jeg spiser næringsrikt og gjør små grep for å oppleve velvære gjennom dagen. Det kan være en liten fysisk økt på 10 min på morgenen, en god og næringsrik frokost, tilstedeværelse med barn og mann, jobbe i gode omgivelser, lytte til musikk og være rundt mennesker som gir meg god energi. Jeg ønsker deg en INNHOLDSRIK dag med energi og harmoni i god balanse;-)

HVA KOMMER?


Nytt onlinekurs

Ny kursoppstart på helt nytt nettbasert kurs.
6 moduler fordelt over 6 uker der du skal jobbe deg gjennom totalt 140 ulike refleksjonsoppgaver.
Gjennom 6 steg vil du stå bedre i deg selv og dine veivalg. Samt prestere bedre på små og store arenaer privat og profesjonelt.
I tillegg til de seks modulene følger jeg deg opp på mail underveis.
Klikk her for å se mer info og påmelding
Ha en fin uke!
Stort smil fra Therese
Tilstand 6